На миналите консултации предрекохте, че ще постигнем отново същия резултат

...
На миналите консултации предрекохте, че ще постигнем отново същия резултат
Коментари Харесай

ДПС напомни кои са проблемите на хората пред Радев, той призова за съставяне на кабинет възможно най-скоро

На предишните съвещания предрекохте, че ще реализираме още веднъж същия резултат и се оказахте прав. Още тогава призовавахте за нов взор върху политическия развой на страната. Вие заложихте във вашата предизборна акция на нуждата да се търси разговор, разсъдък и компромис и съгласно мен това е една от аргументите да заслужите наличието и в този парламент като партия с огромен парламентарен опит. С тези думи се обърна президентът при започване на консултациите си с представителите на Движението за права и свободи.

Държавният глава изведе две значими задания пред депутатите от 49-ото Народно заседание. На първо място посочи потребността от съставянето на постоянно държавно управление " допустимо най-рано ". Другата първостепенна задача пред депутатите съгласно Радев е законодателната активност на Народното събрание, изключително Закона за държавния бюджет.

Ще се веселя допустимо най-скоро да бъде формирано държавно управление, само че има риск да не бъде формирано такова. Но при неуспех на законоданелната активност ще има риск за нашата европейска вероятност и за българските жители. Има закони, които не търпят повече отсрочване, предизвести президентът.

посочи, че бюджетът ще бъде импортиран от служебното държавно управление, тъй като не е ясно по кое време ще бъде образувано постоянно такова.

От своя страна ръководителят на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, изясни пред президента, че българският гласоподавател е умен и след 12-годишното еднолично ръководство в страната е почнал да основава една и съща конструкция на Народно събрание, като не овластява никой да ръководи независимо.

Хората имат доста проблеми, ние обиколихме цяла България и в разговор с хората се опитахме да определим дневния ред на обществото, а това са високата инфлация, високите цени, несигурните работни места и несъответстващите приходи, означи Карадайъ.

Лидерът на партията увери, че от Движението ще се опитат да създадат дневния ред на хората дневен ред на политиците, и изрази мнение, че след пет избора към момента имаме ненаучени уроци.

Участниците в политическия развой към момента не могат да надскочат партийното и персоналното си его. Ние призоваваме още от 2016 година за възобновяване на нормалността в политиката в България, което може да се реализира с разговор. Колкото до законодателната стратегия, виждаме по какъв начин разнообразни политически субекти схващат разнообразни неща под " промени ", добави още Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

По време на консултациите бяха наранени парите по Плана за възобновяване и резистентност, като и двете страни се сплотиха към тезата, че средствата от Европейски Съюз са извънредно нужни за жителите и бизнеса, с цел да се развива както българската стопанска система, по този начин и българската страна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР