На милиони хора се начисляват скъпи ставки за това, че

...
На милиони хора се начисляват скъпи ставки за това, че
Коментари Харесай

Как да изискате обратно £1000 под несправедливи такси за овърдрафт - проверете дали ви се дължат пари

На милиони хора се начисляват скъпи ставки за това, че са в техния овърдрафт - само че може да е допустимо да си върнете хиляди лири назад от вашата банка.

Овърдрафтът ви разрешава да заемате пари през настоящата си сметка, тъй че това е форма на дълг, защото би трябвало да бъде изплатен. Отивате в своя овърдрафт, когато транзакция е позволена, само че няма задоволително пари в сметката ви. Има два разнообразни типа овърдрафт.

Оторизираният овърдрафт е, когато сте договорили предел с банката си и можете да харчите пари до този предел. Неоторизиран овърдрафт е, когато нямате организиран предел и сте похарчили повече, в сравнение с имате в банковата си сметка, или в случай че сте надхвърлили контрактувания си предел.

Лихвата, начислена върху овърдрафти може да бъде над 40% ГПР за доста сметки - тъй че това е безценен метод за заемане. Според изследване на YouGov за The Sun сега има 2,7 милиарда паунда, дължими на банките под формата на такси. Ако сте били заседнали в цикъл на неспособност да изчистите овъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР