На метри от финала Денислава и Даниел се разделиха с

...
На метри от финала Денислава и Даниел се разделиха с
Коментари Харесай

На метри от финала: Дени и Дани за "Един за друг", кои хора са имали маска и за живота в САЩ

На метри от финала Денислава и Даниел се разделиха с шанса да завоюват огромната премия на вълнуващия риалити формат на NOVA " Един за различен ". Справяйки се за рекордно бързо време с последното тестване за тази седмица, Тина и Станимир съумяха да се спасят от елиминации. Яница и Момчил изненадващо се отхвърлиха и трябваше да се изправят против Денислава и Даниел, които се показаха с най-слабо време. Решаващият избор на Полина и Мохамед отреди сантименталната конкуренция да продължи прочувственото семейство от Силистра.

Д2, както станаха известни Дани и Дени в предаването, споделиха, че са разочаровани, тъй като са отпаднали на косъм от финала, само че не са очаквали, че въобще ще стигнат до този стадий на шоуто. Красивата Дени показа, че при започване на предаването, откакто са се срещнали с съперниците в предаването, леко се е тормозила, тъй като е видяла, че има много почтени и мощни двойки в този сезон. Впоследствие са се отпуснали, само че признават, че са максималисти във всяко отношение и от време на време ги е било гняв за една или друга задача, на която е можело да се показват даже по-добре. 

Виж още:

Дени показа, че човек би трябвало да е признателен за всичко, което получава в живота си и да цени мощните си моменти, каквито те имаха много в " Един за различен " първоначално, само че по-късно колелото се обърна и попаднаха по-скоро в серпантина, от която не съумяха да избягат. 

За двамата бе доста значимо да бъдат естествени и непринудени в шоуто, а несъмнено те демонстрираха тъкмо това. Даниел обаче показа в " На кафе ", че е имало участници, които са били с доста ясна тактика и са имали маски, само че не назова имената на тези хора. " Когато човек има цел в този живот, не би трябвало да поставя маска, би трябвало да бъде същински, да е себе си ", добавя красивата нежна половинка на Дани. 

Кавалерски Дани похвали своята красива дама, като показа, че се е справила повече от отлично в шоуто и е доста горделив с нея. Факт е, че в сходно предаване човек се сблъскват с невероятни обстановки, които в всекидневието не биха се случили. В сходни условия никой не знае по какъв начин ще реагира на провокациите, разяснява пък Дени другите задания, пред които са били изправени, само че за жалост не съумяха да се оправят с някои от тях. 

Виж още:

За живота в Щатите Дени искрено съобщи, че малко съжалява, че се е върнала. Преди това се е прибирала в родината, само че с цел да се види с околните си, само че когато би трябвало да се бориш с живота, гледната ти точка се трансформира напълно. Дени отива в страната на огромните благоприятни условия, когато е в 8 клас и не е била от най-хубавите ученички. " Не обичах да вървя, не бях виновна. В Щатите обаче всичко се промени. Образователната система там е радикално разнообразни и мога да съм единствено признателна, че майка ми доста държеше да приключа образованието си там. Ако бях останала тук, нямаше да изградя тази ценностна система, която имам в този момент. Там е доста по-различно, не можеш да си закупиш дипломата ", показа Дени пред Гала.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/dan.d.v10/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР