На мен съвестта ми е чиста! - това написа полицайката

...
На мен съвестта ми е чиста! - това написа полицайката
Коментари Харесай

Полицайката, помагала на Семерджиев: Съвестта ми е чиста

" На мен съвестта ми е чиста! " - това написа полицайката Симона Радева, която съгласно проверяващите е помогнала на Георги Семерджиев да се укрие след тежката злополука в София, при която починаха две дами.

Никой не е арбитър, с цел да съди, без да знае какво се е случило, написа Радева в персоналния си профил във Facebook.

" Надявам се в най-скоро време истината да излезне нескрито! След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без даже да сте осведомени и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заканите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете следствията! Никой от вас не е арбитър, с цел да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички " злобни човечета " и се разсъните малко, абстрахирайки се от публикации, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и нека вашата съвест и чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот поради клюки! На мен съвестта ми е чиста! ", обърна се Радева към критикуващите я в обществената мрежа.



Вчера Симона Радева беше наложително отведена в столичното разследване на разпит, откакто в началото отказала да се яви. Според нейната версия за случилото се служители на реда от 4-о РПУ са занесли на Георги Семерджиев стълба, с цел да се укрие след случая.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР