На мен лично ми прави впечатление, че хората с изключителен

...
На мен лично ми прави впечатление, че хората с изключителен
Коментари Харесай

Огнян Стефанов: Ако пеевските медии са прави за Гебрев, трябва да арестуват министъра на икономиката

На мен персонално ми прави усещане, че хората с извънреден плам и жар изясняват какъв брой професионални са съветските служби, че те не могат да се занимават с сходни неща. Никой не застана да каже: Абе хора, тук е посегнато на лица от ВПК. Този комплекс е един от дребното останали бизнеси в България. Никой не отбрани тези хора. Това са българи. Нека да се разбере кой е протегнал ръка. Това сподели Огнян Стефанов пред Люба Кулезич по Евроком.
Изведнъж нашите служби се оказа, че знаели по кое време Федотов е бил у нас и по какъв начин е напуснал. Самото неглижиране на този случай би трябвало да има причина. Не загатваме, че Емилиян Гебрев е притежател на „ Дунарит “- един от сериозните активи на КТБ. И когато той декларира, че има подготвеност да се включи в „ Дунарит “, незабавно се трансформира в проблематично лице. Както други предприятия бяха присвоени, дали посредством занижени цени, или посредством кръгове от лица, стигаме до „ Виафот “. Това е компанията, която демонстрира блян да придобие „ Дунарит “. И тук се появява Делян Пеевски. В абсурда с парите от Венецуела пък се появи името на Ирена Кръстева и Оманския фонд. Никой не споделя дали това са те. Но в случай че се създадем връзка сред Делян Пеевски и банката ВТБ, тогава взаимовръзките ще станат още по-ясни.

Чета в някои медии какъв смут е настанал, че се атакуват съветските служби. Не мога да предвидя какво ще покаже следствието. След външната интервенция, уповавам се, че ще бъдат по-активни. В живота нещата се трансформират в дадени обстановки. Хората са избрали Европейски Съюз и НАТО. Над 2 млн. са в Западния свят. Никой не чака на летище Внуково, с цел да бъде признат. Част от пеевските медии упрекват Гебрев, че бил подобен и онакъв и от България се изнасяло оръжие за украински сепаратисти. И видите ли какъв брой заслужено съветската страна ни санкционира. Ако това е правилно и се мълчи, значи министърът на стопанската система и ДАНС би трябвало да бъдат арестувани и да стартира следствие против тях. Пешкирът го обира този, който е отпред. Пропуснахме да споменем за помпозната аудиенция на Цацаров и Младен Маринов в Дубай. Какво вършим там, без да имаме контракт за съдействие. Те са извикани там, тъй като се води следствие, в които са забъркани и американските служби. От там също ще излезе лицето, което загатваме довечера.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР