На мен лично ми е леко скучна тази кампания, всеки

...
На мен лично ми е леко скучна тази кампания, всеки
Коментари Харесай

Гого Лозанов: Очаквайте не един наказателен вот в София

На мен персонално ми е леко скучна тази акция, всеки дава обещание всичко, само че никой не споделя по какъв начин ще го осъществя. Това съобщи Евелина Славкова от социологическата организация „ Тренд ”.

„ Вотът за „ Възраждане ” е избор за Путин ”, разяснява от своя страна Георги Лозанов.

Според него нямаме възприятието за голямата заплаха, която през подобен избор може да се стовари върху България. Много евентуално е в София да има няколко наказателни вота, предвижда медийният специалист. Той даде образец с това, че ПП-ДБ са подкрепили претендент с „ Държавна сигурност усложнения ”, както и това, че са се свързали с ГЕРБ, макар че са имали твърда позиция един по отношение на различен.

Според Лозанов най-голямата конспирация в София е какъв брой ще получи „ Възраждане ”, защото в столицата са съсредоточени образованите елити, които са по-малко податливи на тайни теории и съветска агитация.

Славкова добави тезата на Лозанов, като подчертава, че е значимо и генерално в страната какъв брой кметове и общински съветници ще имат „ Възраждане ”. По думите на Славкова е мъчно да се пресметна таван на електоралната им поддръжка.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР