На мен лично ми е доста обидно чужда държава да

...
На мен лично ми е доста обидно чужда държава да
Коментари Харесай

Съдия Дечев за санкцията на САЩ за Миталов: Обидно е

На мен персонално ми е много обидно непозната страна да споделя кой арбитър или кой върховен държавен чиновник е подкупен. Това сподели пред bTV арбитър Емил Дечев от съюза на юристите в България във връзка новината, че Андон Миталов от Специализирания углавен съд е жителят, на който се постанова възбрана за влизане в Съединени американски щати поради корупция.

„ Така или другояче това се е случило – ние сме съдружници в НАТО, в случай че има корупция това въздейства на националната ни сигурност. Съединени американски щати са решили, че ние сме застрашени като техен съдружник. Това, че го вършат намерено, значи, че нямат задоволително доверие, че ние ще се задействаме, в случай че не бъде оповестено обществено “, разяснява още арбитър Дечев.

Той подсети, че към този момент изказването на държавния секретар на Съединени американски щати Майк Помпео не е подкрепено с документи и съществени доказателства към този момент. Също, че дали някой е подкупен се взема решение посредством дело в съда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР