На мен като обикновен гражданин, който сега е народен представител,

...
На мен като обикновен гражданин, който сега е народен представител,
Коментари Харесай

Веселин Марешки: От „Воля” предлагаме провеждането на референдум за приемане на еврото

" На мен като елементарен жител, който в този момент е депутат, само че не е взел участие във властта, на мен не ми е прелестно да ми споделят, че за най-важното нещо в България – кой ще ръководи страната, българите са задоволително умни, с цел да могат да вършат избора кои политици да ни ръководят.

Когато обаче става въпрос за други, не чак толкоз значими неща от всекидневието ни като да вземем за пример да сме членове на НАТО, дали да приемем еврото, дали необразовани да могат да гласоподават – тогава споделят, те българите са дебилни и не са задоволително готови по тези тематики и няма да ги питаме ", сподели в утринния блок на БТВ „ Тази сутрин” Веселин Марешки, водач на Политическа партия „ Воля”, зам.-председател на Народно събрание.

" За нас е доста значимо политиците, които по този начин или другояче в всекидневието си забързани се отделят доста от живота на елементарния българин, да го приземим и да му кажем, допитвай се понякога. Затова е и референдума за еврото, който ние предлагаме ", сподели Марешки.

" Ние не желаеме да вършим референдум, с който споделяме, ние сме срещу, ние желаеме да бъде питан българския народ – някои ще са за, някои ще са срещу ", сподели още водачът на „ Воля”.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР