На мега турне в САЩ тръгва звездното чалга трио Азис,

...
На мега турне в САЩ тръгва звездното чалга трио Азис,
Коментари Харесай

Азис, Галена и Меди гушват $1 000 000 от турне в САЩ


На мега турне в Съединени американски щати потегля звездното чалга трио Азис, Галена и Меди. Двамата роми и сексбомбата са възнамерявали да изнесат серия концерти оттатък Океана през февруари идната година и потриват ръчички да приберат кръгло милион $ от изявата. 

В обществените мрежи почитатели разясняват, че фолкизпълнителите ще припечелят положителни пари от турнето, защото с изключение на великодушни възнаграждения, в Съединени американски щати те ще се радват и на солидни бакшиши.

Азис и Галена не за пръв път вършат концерти в Америка, а наличието на Меди ще сътвори спомагателен нюанс на турнето.

Турът обаче крие и рискове. Много от родните реализатори се хвалеха в последните години с блестящи турнета в Съединени американски щати, само че от консулския отдел за издаване на визи в Съединени американски щати най-сетне се усетиха, че в действителност отпътуват не на туризъм, а да работят, освен това без да заплащат налози.



Чакам те, Азис!

Така много от родните реализатори се снабдиха с черен щемпел за Съединени американски щати и скоро няма да могат да посетят страната на неограничените благоприятни условия.

Работната виза за Съединени американски щати коства към 4000 евро, които артистите ни нормално си икономисват.

Сред първите реализатори, попаднали в черния лист е поп фолкзвездата Ивана. Тя бе отрязана без доста пояснения от чиновниците в американското посолство още преди повече от 10 години.

Азис пък си има постоянно закачка с данъчните. Преди няколко години той бе заловен от бирниците, че не е плащал налозите си. Той съумя да се издължи, откакто страната продаде жилището на музиканта на студентка от Софийския университет. Тогава той разгласи, че ще напусне страната вечно, защото не му харесвало, че органите на реда все го " следвали ", а същинските крадци оставали на изсъхнало.

Днес Азис не може да скрие и лев от Национална агенция за приходите, които дебнат приходите и участията на изпълнителя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР