На малко момче, чийто твърд корем“ се оказа рак на

...
На малко момче, чийто твърд корем“ се оказа рак на
Коментари Харесай

Двегодишно момче, което имаше „твърд корем“, е диагностицирано с рак на черния дроб в четвърти стадий

На малко момче, чийто „ корав стомах “ се оказа рак на черния дроб в четвърти етап, беше отстранено парче от органа му и към този момент няма рак.

2-годишният Джаксън Барнс беше откаран в болница, откакто майка му видя, че има корав стомах през август 2022 година Дясната страна на стомаха на Джаксън беше твърда, само че детето не беше при всяка болежка. Майка му, Хейли, на 33 година, го заведе в АГ със подозрение за круп - свиване на дихателните пътища, което кара децата да издават кашлица като тюлен.

След като направиха ултразвук и кръвни проучвания, Хейли и нейният сътрудник, На 30-годишния Анди, управител на основни клиенти, е казано, че Jaxon има " маса " в черния дроб. Малко по-късно Джаксън, тогава на 11 месеца, е диагностициран с хепатобластом - рак, който се образува в тъканите на черния дроб - който визира по-малко от едно на милион деца. Той имаше три разнообразни типа химиотерапия и радикална чернодробна резекция и Jaxon към този момент е в ремисия, откакто през август предходната година беше обя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР