На Лоренцо му писна от мошеници из социалните мрежи, представящи

...
На Лоренцо му писна от мошеници из социалните мрежи, представящи
Коментари Харесай

Лоренцо брани мама Софка: Дава 10 бона за главата на мошениците , които я тормозят

На Лоренцо му писна от мошеници из обществените мрежи, представящи се, че са хора на майка му и искащи пари от почитателите на Софи Маринова. И той разгласи премия в стила на класическите холивудски филми - „ за главите “ на бандитите.

Лоренцо сподели, че дава 6000 лева на този, който му уточни въпросните мошеници, и 10 бона, в случай че му ги доведат персонално.

Този път хакери направиха профил на Софи Маринова в Тик-Ток, за който напълно безочливо настояват, че е формален. И желаеха от най-надъханите почитатели на звездата по две хиляди лв.. Срещу тях щели да издават ВИП карти за всички концерти през годината на Софи Маринова, като сякаш осигурявали и специфичен достъп зад кулисите, диалози с певицата, дарове и други такива неща.

Най-скандалното обаче е, че въпросните хакери настояват по какъв начин единствено те и никой различен са същинският екип на Софка, а останалите се били представяли за нейни хора.

Софи Маринова обаче не прави сходни акции и не предлага пропуски със специфичен достъп, споделиха от екипа на звездата. И допълниха, че от години има такива измами в другите обществени мрежи, за които постоянно са докладвали на съответните органи.

„ Тези неща с ВИП картите няма по какъв начин да са правилни. Такива не се издават “, добави Тодореско Неделчев – пиарът на Софи Маринова.

Той посочи, че сходни офанзиви незабавно са докладвани и сваляни от мрежите, само че въпреки всичко за това би трябвало известно време и гледат незабавно да предупредят почитателите да не се лъжат. Иначе и за самия него има клюки, Тодореско сподели, че към този момент няма да влиза в „ Биг брат “ - предаване, което той доста харесва и би желал да е в него, само че няма време за това сега. Така опроверга слуховете, че влиза в паметното предаване в този момент.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР