На лондонското летище на път за Амстердам обаче се случва

...
На лондонското летище на път за Амстердам обаче се случва
Коментари Харесай

Антони Тренчев арестуван като терорист на летището в Лондон

На лондонското летище на път за Амстердам обаче се случва случай – тъмнокожа служителка задава серия от въпроси на Тренчев и спътника му – уважаваният през днешния ден правист по корпоративно право юрист Григоров. Тренчев бил разпитван в продължение на няколко минути дали носи неразрешени и рискови предмети – парфюми, нокторезачка и други Подразнен от дългото очакване и заядливия звук на служителката той подхвърлил, че не носи нокторезачка, само че има бомба в багажа си.

 

След като им споделила да изчакат за миг, служителката натиснала копче и отнякъде изскочили трима маскирани служители на реда, които насочили оръжия против тях. Тренчев и още двама от българската компания били вкарани в стаята за разпити, където ги разсъблекли чисто голи и ги разпитвали в продължение на 40 минути, разкрива очевидец на случката.

 

В последна сметка всички били качени на самолета за Амстердам, само че полетът просрочен с 20 минути поради неуместната смешка на Тренчев. На връщане от Нидерландия три дни по-късно, багажът му бил отворен и подробно претърсен от чиновниците по сигурността на летище „ Гетуик “. Остава мистерия дали бомбеното му младежко досие е непокътнато в архивите на английските служби за сигурност.

 

Едно от първичните обвинявания към Nexo, отправени от прокуратурата след акцията против офиса на криптодружеството в София беше, че са одобрявали парични преводи в криптовалута на лица, свързани с екстремистката палестинска формация „ Хамас “. От Nexo оповестиха това за неистина.

 

Според компанията откритият като финансиращ терористи палестинец Махмуд Мохамед не е бил клиент на сдружението, а единствено е получил дребна сума пари, преведени му посредством платформа, и то преди Мохамед да попадне в черния лист на интернационалните служби за сигурност като лице, обвързвано с терористи.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР