На лидерско ниво ще се определи структурата и състава на

...
На лидерско ниво ще се определи структурата и състава на
Коментари Харесай

Съставът на новия кабинет ясен след Никулден

На лидерско равнище ще се дефинира структурата и състава на бъдещия Министерски съвет, само че надали той ще бъде явен преди Никулден. Това предвижда Настимир Ананиев, депутат от " Продължаваме Промяната " пред Българска национална телевизия. Именно регистрацията на неговата групировка " Волт " от Политическа партия употребиха, с цел да се явят на изборите през ноември. " Първият стадий приключи с 18 срещи, където се обединихме по съответни политики и ограничения. Следващия стадий ще бъде лидерско равнище " `, сподели той. В съдружното съглашение ще има график за законодателната активност.

Според него Кирил Петков и Асен Василев посочили съответни каузи, преди думите, по тази причина хората ги предпочели. По думите му ГЕРБ са изнервени, тъй като за повторно губят избори и виждат, че има обединяване. Според него партиите би трябвало да се смирят и създадат крачка обратно, с цел да има постоянен кабинет с цялостен мандат.

Той разяснява и случая на `Струма ". Според него пътната сигурност би трябвало да е приоритет, и не може да се реагира след нещастия. " Какво е станало на " Струма " - ще каже следствието. Като специалисти можем да даваме разнообразни версии - виждате, че много бързо излязоха с разнообразни хипотези, че най-вероятно има комплекс от аргументи, свързани и с маркировката, и със сигнализацията, и детайл на човешка неточност. Доказа се по сложния метод, че има потребност от цялостен одит на това, което се случва по българските пътища. ", сподели той.

Той е срещу Агенцията за пътна сигурност да работи в настоящия и тип.Тя е била замислена да има координиращи и контролиращи функционалности сред всички 11 институции отговарящи за пътната сигурност по закон,а вместо това 40 души в нея пишат отчети. " Две години работи Държавната организация по пътна сигурност. Те направиха един доста прекрасен отчет първоначално, в който признаха, че 2/3 от хоризонталната маркировка е незадоволителна, а в този момент прокуратурата ще разпорежда инспекция дали маркировката дава отговор на стандартите. Щом организацията е споделила, че 2/3 не е приемлива, значи към 80-90% от цялата маркировка не е приемлива и ние, водачите, виждаме това ", разяснява Настимир Ананиев. Той подсети, че преди 2 години още като основен прокурор Сотир Цацаров е упълномощил инспекция на всички пешеходните пътеки в страната. 70 % от тях се оказали, че не дават отговор на условията и нормативната уредба. " Като се влезе на границата от Сърбия, е цялостна мрачевина и мрак у нас. За 15 години не се почувствахме европейци. Нашите пътища би трябвало да се строят по този начин, че да са безвредни ", добави той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР