На Лейди Гага напоследък не ѝ върви много, много с

...
На Лейди Гага напоследък не ѝ върви много, много с
Коментари Харесай

Какво разплака Лейди Гага

На Лейди Гага в последно време не ѝ върви доста, доста с концертите. Жалко за нея, само че тъпо също и за почитателите ѝ. След като през 2018 година тя трябваше да прекъсне международното си турне Joanne поради здравословни проблеми, за жалост в този момент още веднъж ѝ се наложи да постави на пауза един от концертите си от новото международно турне. Този път обаче повода за това е друга.
 Лейди Гага, Райън Фишър и признанието на Джейлин Уайт за грабежа на кучетата ѝ
Каква ще е ориста на крадеца на кучетата на Лейди Гага

Ново завладяващо развиване по проблема

Концертът на Лейди Гага в Маями, част от актуалното ѝ международно турне Chromatica Ball завърши по-рано от предстоящото поради непредвидими, естествени условия, написа Entertainment Weekly. А против силата на природата, както знаем, хората сме безсилни. Заради мощна стихия, минала през региона, певицата нямаше по какъв начин да не каже " стоп " на осъществяванията си за вечерта.

Това сигурно е разочаровало почитателите, отишли да видят и чуят онлайн любимката си. Самата Лейди Гага обаче също е приела тежко прекратяването на концерта. След като слиза от сцената, тя снима и качва видео в Instagram, в което през сълзи споделя, че е направила всичко по силите си, с цел да приключи шоуто си. Но не ѝ се е получило, защото стадионът е бил отчасти открит и в случай че бе решила да продължи да пее, при тези условия, хората извън не биха били в сигурност.

Ситуацията очевидно в действителност е била много сериозна. Още повече, че даже и гръмотевица е паднала същата вечер наоколо до мястото на събитието. " Не знам какво бих направила, в случай че нещо се случи на някого от публиката или на който и да е член на моя екип, моята група, моите танцьори ", споделя обезпокоеното Лейди Гага във видеото.
 Лейди Гага, Хари Стайлс, Уил Смит, Бионсе, Мадона - музиканти, които могат да се похвалят с функции в киното
Музиканти, които могат да се похвалят с функции в киното

Хем сполучливи артисти, хем надарени артисти

И с изключение на, че с решението си да сложи здравето и сигурността на хората преди всичко, изпълнителката сподели почитание и угриженост към почитателите си и по различен метод. Тя ги успокои и им даде обещание, че турнето Chromatica няма да завърши. " Ще се забележим идващия път, когато съм на сцената ", показа Лейди Гага.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР