На летището в Цюрих, самолет Boeing-737-800 на авиокомпания SunExpress е

...
На летището в Цюрих, самолет Boeing-737-800 на авиокомпания SunExpress е
Коментари Харесай

Страховит инцидент: Мълния удари самолет на летището в Цюрих!

На летището в Цюрих, аероплан Boeing-737-800 на самолетна компания SunExpress е бил ударен от гръмотевица, оповестява JACDEC. Още на 2 юли се появи предизвестие за утежняване на времето в Цюрих. На 3 юли в града е минал и се е изсипал мощен град. Съобщава се за вреди по коли и покривите на някои домове.

Поради неприятното време, самолетите на летището за несъмнено време не са можели да излетят. Също по този начин, мълнии няколко пъти са блъснали постройката на летището, осведоми изданието " 20 минути ", базирайки се на прессекретарката на летището Соня Цоклинг.

Самолетът, Boeing-737-800 на самолетна компания SunExpress, подготвящ се за полет до Анталия, не е бил развален след удара от гръмотевица. Въпреки случая, личният състав на самолетната компания съумял да приключи инспекцията и да приготви борда за политане като полетът минал по-късно без усложнения.

Превод и редакция: БЛИЦ

SunExpress (Turkey) Boeing 737-800 (TC-SNZ) was hit by lightning durng taxi for departure at Zurich-Kloten Intl AP (ZRH, LSZH). The aircraft was able to continue the journey and took-off to its destination Antalya (flight #XQ125) without further incident. https://t.co/1lyvROLuYj pic.twitter.com/QGyikYY5Fi
— JACDEC (@JacdecNew) July 3, 2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР