На летището „Ел. Венизелос “ днес се приземи около 8

...
На летището „Ел. Венизелос “ днес се приземи около 8
Коментари Харесай

Първият директен полет от Пекин кацна в Атина – Първа слезе съпругата на премиера Ципрас

На летището „ Ел. Венизелос “ през днешния ден се приземи към 8 часа сутринта първия пряк полет от Пекин до Атина. Перистера Базиана беше първият пасажер, който слезе от Airbus 330-200 от Air China. Партньорката на премиера Ципрас беше измежду 200-те пасажери, защото беше в Пекин за събитие, написа " Български вести ". Когато самолетът се приземи, на летището беше направена водна арка за посрещане.





Там бяха кметът на Маратона, Илия Псинакис и министърът на превоза Христос Спирзис. Новият маршрут на Air China ще бъде два пъти седмично и се чака да се усили гръцкия туризъм. По разписание полетът от Пекин ще потегля в 2,30 часа и ще идва в Атина в 8,15 часа. Полет от Атина ще потегля в 14.15 ч.







И идване в Пекин на 4.30 часа на идващия ден. Г-жа Базиана бе провъзгласена за гостуващ професор в Университета по телекомуникации и пощи в Пекин предходната сряда на особено събитие в китайската столица. По време на тридневното си посещаване изнесе научна лекция за учители и възпитаници от университета и се срещна с ректора и администрацията, преподаватели и откриватели от университета.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР