На Ларгото пред Министерския съвет са се събрали членове на

...
На Ларгото пред Министерския съвет са се събрали членове на
Коментари Харесай

Борисов на митинга пред МС: На този ден трябва да сме заедно с президента, а не да ни разделя полицията

На Ларгото пред Министерския съвет са се събрали членове на ГЕРБ, симпатизанти на ръководещата партия и жители, пристигнали от цялата страна, с цел да заявят поддръжката си за държавното управление и водената от него политика.

Хората са тук, с цел да поддържат премиера Бойко Борисов и дейностите на основния прокурор.

Премиерът слезе пред събралите се пред Министерски съвет. Той поздрави последователите си и симпатизанти да не се разделят, прикани за обединяване, тъй като България има потребност в този миг от единна нация.

Искам единствено да Ви поздравя, да поздравя финансовия министър, да поздравя и симпатизаните на президента Радев. Днес е добър ден за България. Там сме, където са белите страни, и от през днешния ден няма да банкрутират по 10-12 повече банки, ЕЦБ, Банковия съюз и всички ние ще направляваме това да не се случва. Ползите са огромни за страната ни, неслучайно там са всички бели страни.

Не би трябвало да ни разделя нищо, това е най-гадното нещо, което ни се случва, целия свят ни се радва. Българският лев е закрепен на точната цифра 1.955, което желаеме. На този ден би трябвало да сме дружно с президента Радев, а не да ни разделя полицията. Няма да ни схванат в Европа, за какво на този ден има два митинга.

Благодаря Ви, че сте тука, тъй като и ние можем да покажем, че когато желаяме можем да затворим " Орлов мост ".
Днес трябваше да бъдем тука дружно ръководещи и съпротива, сподели министър председателят Борисов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР