На куриозна гледка се натъкна пловдивчанин, избрал да прекара свободното

...
На куриозна гледка се натъкна пловдивчанин, избрал да прекара свободното
Коментари Харесай

Да живее Пловдив! Любопитни срещи за рибар край реката СНИМКИ

На куриозна панорама се натъкна пловдивчанин, избрал да прекара свободното си време в лов на риба край Марица. Мъжът безусловно попаднал на картина от разнообразни времена.

Край реката дете разхождало кон, а единствено малко по-надолу по пътеката електрическа тротинетка се гушила в буйните треви.

За картината споделя Дани И. в една от локалните групи във Фейсбук.

" Отиваш за риба на Марица и хоп: кон си пасе, някаква електрическа тротинетка в храстите до реката. Нормално,нормално. Да живее Пловдив! ", отбелязва Дани И.

 Остава въпросът по какъв начин кончето е стигнало до въпросната част от брега, която се намира в градската елементи, а на метри от нея е оживеният бул. " Марица " -юг. Не се постанова обаче да гадаем, за какво тротинетката е захвърлена в храсталака. Често въпросните транспортни средства биват застигнати от хулигански прояви и в Пловдив, и в други градове на страната.

Този път най-малко тротинетката най-малко не е във водите на реката, установяват някои пловдивчани.

За гледката на пасящия кон локалните са разграничени. Някои не виждат нищо неправилно, само че за други това не би трябвало да е присъщо за една европейска столица на културата, каквато бе Пловдив преди няколко години.

Но наподобява пловдивчани надалеч не са толкоз учудени от появяването на животното. Някои означават, че по улиците на града нерядко може да се видят припкащи кончета с каручки - макар възбраната им, че даже и спортни колесници, теглени от животинска двигателна сила.

Вижте някои от мненията на пловдивчани:
  " Вие какво очаквата? Отивате на Марица за риба и хоп... Айфеловата кула? ", чуди се Ангел В.  " Защо да се лъжем, че сме в Европа? Даже в Ориента не сме! ", счита Стоимен С.   " Селска идилия ", отбелязва Васил З.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР