На КСНС ми липсваше анализът на ситуацията, която е около

...
На КСНС ми липсваше анализът на ситуацията, която е около
Коментари Харесай

Гаджев: На КСНС ми липсваше анализът на ситуацията, която е около нас, какви са рисковете за България

" На КСНС ми липсваше анализът на обстановката, която е към нас, какви са рисковете за България и какво прави България в тази обстановка. Това не беше отразено в мнението на КСНС ", това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев след провелия се през вчерашния ден Консултативен съвет по национална сигурност при президента Румен Радев.

Той добави, че съгласно това, което е видял, спорът сред Русия и Украйна не е бил във фокуса на Съвета.

" Аз гледах межедувременно конференцията на генералния секретар на НАТО. От всички страни упоменати от Източния фланг на НАТО, единствената страна, която липсваше е България. Тъй, че очевидно мощния глас на България в НАТО е пресипнал в последно време ", добави депутатът.

" Единственото, което България прави е да имаме идентична позиция с тази на Унгария и това беше казано от министър Янев. Не съм очаквал, че Кирил Петков ще бъде българския Виктор Орбан ", сподели още Гаджев.

Членът на ГЕРБ добави, че шест от осемте оферти дадени на КСНС са хрумвания, които преди този момент са предлагани от предходните ръководещи.

И добави, че държавното управление не предлага никаква политика във връзка с приходите на военнослужещите.

" При всички поръчки в бранш " защита " се пази необикновен интерес и не се организира социална поръчка. Явно нямат потенциала в МО и не могат да проведат порчъка. За предходната година съвсем няма, а множеството са анулирани от възложителя, поръчки стартирани от служебното държавно управление и анулирани от същото служебно държавно управление, тъй като нямат потенциал да ги довършат ", добави Гаджев.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР