На крехката двегодишна възраст най-малката дъщеря на Рейчъл Райли е

...
На крехката двегодишна възраст най-малката дъщеря на Рейчъл Райли е
Коментари Харесай

Рейчъл Райли за радостта от четенето на децата си сред забързаното жонглиране на семейния живот

На нежната двегодишна възраст най-малката щерка на Рейчъл Райли е прекомерно дребна, с цел да показа математиката си с любовта на майка си към числата.

Но това е друга история, когато става въпрос за книги, и разчувстваната юноша щастливо бърбори за една от обичаните си книги, „ Тигърът, който пристигна на чай “, бърборейки: „ Голяма хапка! Юууу! “, когато нейната смееща се майка пита какво прави тигърът, когато изяде всичките му сандвичи.

Също толкоз добре е, че дребното дете е толкоз въодушевено за книгите, защото нейната майка, водеща на „ Обратно преброяване “, е новият дипломат на книгата за Оскар Клубът и детската брошура с картинки присъждат премията „ Оскар “, която има за цел да предизвиква четенето в ранна възраст.

„ Когато са в действителност дребни, на възраст под пет, това е основният стадий за основаване на положителни привички “, изяснява Райли, 38. „ Четенето и любовта към книгите е от изгода и явно ще им помогне с тяхната убеденост в четенето, като им даде преднина, преди да отидат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР