На крайно циничен вандалски акт, подписан от ВМРО, стана жертва

...
На крайно циничен вандалски акт, подписан от ВМРО, стана жертва
Коментари Харесай

Вандалски акт срещу клуб на ДСБ в София

На извънредно безсрамен вандалски акт, " подписан " от Вътрешна македонска революционна организация, стана жертва клубът на Демократи за мощна България в столичния регион Сердика.

След като до момента в който бяха в ръководството не можаха да свършат нищо за българската страна, наричаните още и МВРО " патриоти " - поради принадлежността на техния дълготраен и към този момент някогашен водач - Красимир Каракачанов, сътрудник Иван на комунистическата Държавна сигурност, наподобява могат само да вандалстват над офиси на други партии.

Това им деяние е следващото, доближаващо ги до чобански отряд от футболна агитка и отдалечаващо ги от образа на политическа партия.

Отделна тематика е, че ролята на Каракачанов и като цяло на групировката Вътрешна македонска революционна организация е напълно деструктивна по отношение на връзките ни с Република Северна Македония, а това е напълно в интерес на кървавия рашистки режим на военнопрестъпника Путин.

Освен всичко това, неразбираемо е за какво обръщение, ориентирано към Кирил Петков, се осъществя върху офис на ДСБ.
Снимка: Николай Толчев, ръководител на ДСБ-Сердика  Вандалски акт против клуб на ДСБ в София (СНИМКА)

Разбира се, Вътрешна македонска революционна организация има правото да се разграничи от вандалщината на фотосите. Ако го създадат, ще покажат, че въпреки всичко имат нещо общо с партиите.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР