На кръгла маса в парламента от предоставиха на журналистите документите

...
На кръгла маса в парламента от предоставиха на журналистите документите
Коментари Харесай

БСП дава доклада за Боташ и на българската, и на европейската прокуратура

На кръгла маса в Народното събрание от предоставиха на публицистите документите по контракта " Боташ ", съобщи кореспондент на Novini.bg.

От първия ден на този парламент твърдим, че това е един от най-корупционните контракти, подписан по време на служебното държавно управление на президента. В резултат на този корупционен контракт българският народ пклаща всеки ден по 500 000 $, почти 1 млн. лв., без да получава нищо против това. Това са изгубени пари, които могат да отидат за опазване на здравето, за обучение, за пътища, за приходи и пенсии, сподели ръководителят на ПГ на " за България ".

От работата на комисията " Боташ " в Народното събрание е видно,ч е става въпрос за тежки корупционни практики. Докладът е подписан, още през днешния ден го занасяме в българската прокуратура и го изпращаме с писмо на европейската прокуратурата, водени само от задачата да продължим битката със задкулисието, корупцията, паралелната страна и този метод на ръководство, който лишава виталния запас от българския народ и го натрупа в джобовете на безотговорни хора, съобщи Нинова.

Очаквайте детайлности!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР