На крачка от полуфинала, десетте участници в Като две капки

...
На крачка от полуфинала, десетте участници в Като две капки
Коментари Харесай

Крисия спечели снощните Капки с първа изява на живо след смъртта на баща си

На крачка от полуфинала, десетте участници в " Като две капки вода “ още веднъж изумиха публиката, журито и менторите с невероятните си превъплъщения. В един от най-емоционалните епизоди на шоуто към Хилда Казасян, Димитър Ковачев-Фънки и Юлиан Вергов се причисли двукратният победител в предаването Рафи Бохосян. 

С красиво, докосващо и извънредно персонално осъществяване Крисия справедливо зае първото място довечера. Тя разчувства всички с баладата Hurt на Кристина Агилера в тежък житейски миг. Крисия посвети песента на татко си, който изгуби преди дни. " Мисля, че с тази ария споделих задоволително. Благодаря ви “, показа тя. " Ти извърши песента с персонална твоя емоционалност, само че имитирайки безупречно Кристина Агилера. В този миг това е впечатляващо “, показа Юлиан Вергов след представянето.

Още първото осъществяване на Дарин Ангелов подвигна публиката на крайници. Актьорът откри вечерта в облика на легендата Шер, а по-късно Хилда Казасян показа: " Какво начало! Истинско достижение е, че по този начин си направил облика, че даже този тип ти отива. Всеки подробност, целият темперамент на Шер бяха тук на сцената. Невероятно! “. Втора на сцената излезе Мариана Попова като Мери Джей Блайдж, а в ролята на Боно за един от най-романтичните дуети " One ", влезе половинката на певицата – артистът Веселин Плачков. Журито не пропусна да означи химията сред двамата. Есил Дюран остави всички без думи с облика на провокативния Мерилин Менсън. Още една певица трябваше да се отдалечи оптимално от себе си довечера - Анелия имаше тежката задача да обуе кубинките на вокалиста на рок колосите KISS – Пол Стенли.    

Алисия плени всички с баладата " Broken-Hearted Girl " на световноизвестната дива Бийонсе. " Много одобрявам Бийонсе и боготворя тази ария. Затова дадох всички от себе си да я изпея добре “, показа певицата. Краси Радков изпита уменията си на още един непознат език в шоуто. Бутонът на шанса отреди на артиста да запее на италиански в облика на емблематичния Тото Кутуньо. " Краси пя от сърце! Много ми харесва какъв брой е сериозен и какъв брой добре се приготвя. Чудесен “, разяснява Димитър Ковачев - Фънки.

Три български песни прозвучаха в предаването довечера. Навръх рождения си ден Александър Сано влезе в ролята на Свилен от " Остава “. Изпълнението на " Шоколад “ наблюдаваше от публиката и самият Свилен, който призна: " Много хубаво направи парчето. Имаш страховит глас и би трябвало да се занимаваш с музика. Желая ти доста триумфи “. Руслан Мъйнов получи великодушни овации, макар нелеката задача да имитира невероятната Мария Илиева с песента " Остани тази нощ “. Оригиналът на песента е основан за Лили Иванова. Още една легенда оживя на сцената на " Като две капки вода “. Малко преди финала Моню Монев също изправи публиката на крайници с " Жалба за младост “ на именития Тодор Колев. " Това е невероятното на това предаване – такива големи хора като Тодор Колев да оживеят. Направи го с необикновен финес “, разчувствана бе Хилда след имитацията.

Тази вечер неповторимият ефирен формат сервира още една изненада на българските фенове – композиторът и реализатор Рафи Жамакорцян бе гост-звезда на десетия сезон на шоуто в облика на Елтън Джон и безупречната му реплика. Той провокира удивление и с признанието, че репертоарът му от дълго време е надхвърлил 2 000 песни.

За финален път в десетия сезон на " Като две капки вода “ Бутонът на шанса изненада участниците с новите звезди, които ще би трябвало да имитират на полуфинала идната седмица. Есил Дюран ще бъде Ела Фицджералд, Алисия ще имитира Бруно Марс, Анелия ще изпее ария на Стефка Съботинова, Краси Радков ще обуе обувките на Горан Брегович, Мариана Попова ще влезе под кожата на Елтън Джон и Джордж Майкъл, Александър Сано ще излезе на сцената като " Депеш мод “, прожекторите ще осветят Моню Монев в облика на Pikotaro, Дарин Ангелов ще би трябвало да е Тоше Проески, Руслан Мъйнов ще се превъплъти в Лайза Минели, а Крисия ще блесне като Gulsen.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР