На който не му върви в тениса, му върви в...

...
На който не му върви в тениса, му върви в...
Коментари Харесай

Григор официализира връзката си с румънска красавица

На който не му върви в тениса, му върви в... любовта. Лафът поначало е за картите и любовта, само че надали ще сбъркаме доста, в случай че го променим леко и прикачим към Григор Димитров.

Първата ни ракета и румънската хубавица официализираха връзката си на връх 32-ия му рожден ден през вчерашния ден, 16 май. Това стана с горещи фотоси от фотосесия, оповестени в профилите им в Инстаграм. Любопитно е, че часове по-късно бяха свалени, само че към този момент обикалят света посредством други обществени мрежи, уеб сайтове и медии.

OMFG GRIGORRRR AND GHENEA???
— George (@GomezzHaley)

За първи път Димитров, който единствено затвърждава реномето си на Казанова на тениса, показва своя връзка по този метод.

Геня, за която се твърди, че била половинка на Леонардо ди Каприо и известните италиански футболисти Николо Дзаниоло и Марко Бориело, стартира да се появява в ложата му при започване на сезона на клей предишния месец.

Тогава елитът на мъжкия тенис се придвижи в Европа от Австралия и Съединени американски щати. 

Една традиция е спазена - новата обичана на Гришо е по-голяма от него (в случая с близо три години), по този начин, както в случаите със Серина Уилямс, Мария Шарапова и Никол Шерцингер. Знойната румънка заменя в сърцето му рускинята Лолита Османова, щерка на олигарха Елдар Османов. Твърдеше се, че тя е получила годежен пръстен от хасковлията.

Мадалина живее в Милано и има 6-годишен наследник. Тя е модел, а напоследък стартира да получава и функции в киното. На този стадий не е ясно по какъв начин и къде са се срещнали с Димитров.

Най-добрият ни тенисист не се показва изключително безапелационно този сезон, за което оказват помощ и травми. Той мъчно минава повече от един-два кръга в шампионат, към този момент е отвън първите 30. Но това очевидно не пречи на завоеванията му отвън корта.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР