На Коцето напоследък никак не му върви със здравето, но

...
На Коцето напоследък никак не му върви със здравето, но
Коментари Харесай

Драмата е жестока! Братовчедка на Коцето: Той не може да гов...

На Коцето в последно време по никакъв начин не му върви със здравето, само че добре, че е майтапчия и съумява да види позитивното във всяко нещо

Фолкпевецът Константин краткотрайно прекъсва музикалната си кариера! Изпълнителят от години има проблем с гласните струни, претърпя две интервенции и сега ситуацията още веднъж е тежко.

„ Искам публично да се извиня, тъй като знам, че ме очаквахте в клубовете из цяла България, само че до 12 октомври няма да мога да вземам участие на никое място. Моят професор ми сподели, че в случай че продължа да пея, викам и крещя по кръчмите, ще би трябвало да легна трети път за интервенция. 3атова сега съблюдавам хигиена на гласа, върша ултразвук и инхалации и се надявам всичко да мине. Господ да е с мен, всичко да бъде наред ", показа прочувствено Константин, като това му е последното обществено говорене през последните дни. Тъй като не може да приказва и пази гласа си, „ България Днес " потърси за коментар не него, а братовчедка му - фолкпевицата Лияна.

" Коцко физически е добре, само че е обезпокоен, тъй като най-важният инструмент в тялото му е потърпевш, а точно гласът ", показа пред вестника Лияна. По думите й сега двамата споделят единствено посредством известия, тъй като лекарите изрично не разрешават на Коцето да приказва.

„ На този стадий Константин не би трябвало въобще да натоварва гласните си струни, тъй като в противоположен случай ще се стигне до трета интервенция. Затова Коце не приказва с никого сега, а в случай че има нещо значимо - написа известия ", споделя хубавицата.

Лияна разкри, че популярният й братовчед съблюдава всички рекомендации на лeкapume, с цел да заздрави гласа си, защото в събота ще вземе присъединяване в дълго чакания юбилеен концерт на ромската перла Софи Маринова.

„ Коцето анулира огромна част от уговорките си, само че ще се завърне за концерта на Софи Маринова ", споделя Лияна, която се надява сътрудника й да се възвърне допустимо най-скоро.

„ Публиката го желае, а той не може да отхвърля и заради това е стимулиран да се оправи по-бързо. Коцко се пробва да усмихне хората на всички места, само че от време на време здравето е по-важно. Много е тъжно, че хората упрекват изпълни- телите, когато от време на време си икономисват  живото пеене в заведения. Но би трябвало да схванат, че непрекъснатото надвикване с публиката, цигареният пушек u целият прахуляк въобще не благоприятстват гласа на един реализатор ", заключи Лияна. При първите проблеми с гласа Константин решил, че става въпрос за нормално прегракване, и се лекувал с чай и медикаменти. Но откакто не помогнали, осъзнал, че ситуацията е съществено. След втората интервенция артистът не можеше да приказва към седмица. Когато приятелите му звъняха да го чуят, Коцето не вдигаше телефона си, а пишеше есемеси. Беше заставен да промени и питателните си привички, като приемаше само супи и пюрета. Налага се интервенция. Десет години по-късно казусът отново се появява.

„ През 2013 година беше втората намеса, която ми вършат на гласните струни. Пълната анестезия е най- ужасното нещо! Като се събуждаш, не знаеш от кой свят идваш. След първата интервенция мъчно се разсъниха и мислех, че след 10 години всичко ще е по-различно и по-леко ще го понеса. За страдание, беше още по-тежко. Като отворих очи, лекарите ми викаха: „ Дишай!, само че дробовете ми бяха цялостни с някаква течност и аз се давех. Не можех да си взема въздух. В този миг усещах по какъв начин загивам “, описа изпълнителят, който с смут си спомня за прекарването.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР