На косъм с оригинален сватбен подарък - бяло родопско халище,

...
На косъм с оригинален сватбен подарък - бяло родопско халище,
Коментари Харесай

Забърдо се разсърди на Бъкингам, вижте причината

На косъм с автентичен брачен подарък - бяло родопско халище, се размина кралската двойка принц Хари и Меган Маркъл, които ще се врекат във безконечна честност на 19 май.

Уникалният подарък обаче не стигнал до получатела. В английското посолство обяснили на кмета Валентин Черпоков, че принцът и избраницата му няма да одобряват предметни дарове, а единствено парични дарения в специфичен фонд за щедрост.

Много сме афектирани, че посолството и Бъкингам не оцениха жеста! Наречен подарък не се връща, показа разочарованието си пред „ Марица ” кметът, трансформирал селото в европейска туристическа дестинация.

Цели три месеца си бола очите на стана Маргарита Черпокова, брачната половинка на кмета на живописното село Забърдо, с цел да приключи луксозното халище с дълъг косъм. Истински шедьовър на изкуството, освен това наименуван за безконечна обич на бъдещите младоженци. А фамозните халища и козяци на селото са възпети от най-големия ценител на Родопите Николай Хайтов.

Все отново младоженците Хари и Меган ще получат подарък от България, с който ще ги изненада свекърът на булката - престолонаследникът принц Чарлз. Към Бъкингам от родопското градче Костандово е поел ръчно тъкан килим, поръчан персонално от Чарлз, клиент от години на локалните килимари.

А Забърдо таи засегнатост на Бъкингам още от неуважена покана при предходната кралска женитба през 2011 година Тогава селото предложения на фамозното Забърдовско колело, поръчител за дълъг брак, огромния брат на настоящия жених принц Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън. Местният самоинициативен състав „ Евробаби ” пък им написа специфична ария, изпълнена под акомпанимент на родопска каба гайда. 

Все в миналото член на английската кралска фамилия ще стъпи в Забърдо, тогава ще схванат какъв божествен ъгъл с чудесни хора са пропуснали, уверен е кметът Валентин Черпоков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР