На косъм от смъртта се спаси Зара. Бившата брадърка преживя

...
На косъм от смъртта се спаси Зара. Бившата брадърка преживя
Коментари Харесай

Зара на косъм от смъртта, пожар едва не изпепели дома й в Бахрейн

На косъм от гибелта се избави Зара. Бившата брадърка претърпя същински потрес, откакто за малко пожар да изпепели дома и в Бахрейн, научи HotArena.

Докато тренира в жилището си, Зара чува мощен екот. Секунди по-късно цялата улица е в пушек, който обкръжават целия квартал.  Зара вижда по какъв начин пламъците стартират да гълтам всичко по пътя си, огънят който избухва на отсрещната улица, към този момент идва към дома й. Притеснена тя взема решение да напусне дома си тъй като скоро пожар ще стигна и до нейната жилищна постройка.

Като по знамение сексапилната брюнетка се отървава без съществени провали от големия пожар. Излиза на улицата и потегля към тълпата хора, които се събират на метри от жилището е. " Огънят беше отвън надзор . Пожарникарите дойдоха съвсем незабавно. Поздравявам ги за триумфа да се оправят с тази обстановка толкоз бързо ", споделят брадърката.

Зара реши да не се прибира България макар раздялата със брачна половинка си Ерик Уотсън. Двамата живяха дълги години в Австралия и Дубай. След краха на брака, Зара не вижда причина да се връща в родината и стартира нов живот в Бахрейн. Според слуховете тя има връзка със  заможен предприемач от островната страна написа „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР