На косъм от бой с хамали и травестити са се

...
На косъм от бой с хамали и травестити са се
Коментари Харесай

Екшън на пл. "Македония": Травестити и хамали за малко не ошамариха общинари от БСП и НФСБ

На косъм от пердах с хамали и травестити са се разминали общинският консултант от Българска социалистическа партия Николай Николов и ръководителят на регион Красно Село от НФСБ Владимир Христов. Това съобщи Bulgaria ON AIR.


Двамата са основатели на подписка за отстраняването на лицата, предлагащи просташки услуги и проституиращи на столичния бул. " Христо Ботев ". Вчера напрежението сред тях и хората, които оферират транспортни услуги беше много високо, през днешния ден още веднъж е по този начин.

Според чиновниците на Столичната община даже служителите на реда и от Центъра за градска подвижност са безпомощни, а вечер на мястото процъфтява проституцията. Владимир Христов беше безапелационен, че няма срещу това хамалите да работят и да изкарват прехраната си.

" Аз съм за тези хора да имат работа, да им се откри място, да им се легализира цялата активност и всичко да бъда наред ", разгласи той.

Общинският консултант от Българска социалистическа партия Николай Николов пък добави още, че е повдигал тематиката на съвещания на комисии в СОС, само че тематиката не е обсъждана, а чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи пък са обяснявали, че няма проблем, тъй като хамалите не са там. Николов беше безапелационен, че ще насочи запитване и до кмета на столицата Йорданка Фандъкова за какво не се обръща внимание на този проблем.

" На 13 септември като внесем подписката, която хората са ни подкрепили, ще потърсим тези отговори. Наистина не знам 10 години този проблем не се взема решение ", безапелационен беше общинският консултант.

Според двамата би трябвало да се направи по този начин, че работата на хамалите да бъде законна и активността им да не пречи на преминаващите по булеварда или тротоара.

Георги, който си изкарва прехраната на бул. " Христо Ботев " с даването на просташки услуги, беше безапелационен, че той и сътрудниците му са там, с цел да работят, а не да основават проблеми.

" Нашите татковци също са работили тук и са изкарали хляба си с труд. Така и ние си поддържаме нашите фамилии с нашия труд, работим и си имаме непрекъснати клиенти ", настоя Георги.


Той беше безапелационен, че е желал да работи друго, само че неналичието на приблизително обучение му пречи да си откри различен метод на издръжка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР