На конгрес на руската партия на властта Единна Русия, посветен

...
На конгрес на руската партия на властта Единна Русия, посветен
Коментари Харесай

Путин обеща на руснаците милиарди рубли за подобряване на жизнения им стандарт

На конгрес на съветската партия на властта " Единна Русия ", отдаден на идните през септември парламентарни избори, президентът Владимир Путин даде обещание на руснаците отпущането на милиарди рубли за подобряването на виталния им стандарт, съобщи Франс прес.

Руският водач приказва в продължение на близо час пред неколкостотинте високопоставени представители на " Единна Русия ", събрали се на конгрес в Москва.

Програмата на партията на властта би трябвало да е стратегия на народа, посочи Путин на фона на растящата непопулярност на " Единна Русия " измежду съветското население, предизвикана от икономическия застой и корупционни афери.

Парламентарните избори в Русия ще бъдат в три следващи дни

Путин предложи отпущането на няколко десетки милиарда рубли за подобряването на публичния превоз, на пътищата и инфраструктурите, за ремонта на учебни заведения и за почистването на реки.

" Едно проспериращо и солидно семейство с деца е бъдещето на Русия ", сподели още Путин, който остава правилен на отбраната си на фамилните полезности и на задачата си да се бори против демографския спад на Русия.

На фона на усилването на епидемията от COVID-19 в Русия и на полагането на старания за провеждането на съветската имунизационна акция против COVID-19, Путин прикани също по този начин за отпущането на минимум 100 милиарда рубли за укрепването на системата на публичното опазване на здравето.
https://www.facebook.com/UnitedRussiaParty/posts/4101797683267759
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР