На конференцията Build, компанията Microsoft разкри цял пакет от нови

...
На конференцията Build, компанията Microsoft разкри цял пакет от нови
Коментари Харесай

Windows 11 ще получи универсална функция за управление на RGB-подсветката

На конференцията Build, компанията Microsoft разкри цялостен пакет от нови функционалности за Windows 11, в това число измененията в панела на дилемите и уиджетите на Windows. Неочаквано за всички, компанията разгласи, че ще добави ръководство на динамичната RGB-подсветка на периферните устройства, която нормално се управлява от профилирани помощни стратегии, идващи с компютъра или самата външна страна.

„ Аксесоарите с подсветка се усилват и могат да прибавят страст към работата с компютъра “ – сподели в блога продуктовият шеф на Microsoft Панос Панай. „ Днес доста от тези аксесоари разчитат на странични приложения и интеграции, които са доста фрагментирани. С Dynamic Lighting потребителите на Windows ще могат без изпитание да персонализират и приспособят своите устройства с RGB-подсветка непосредствено от настройките на Windows. Този месец ще прибавим предварителна версия на Dynamic Lighting към Windows, тъй че разработчиците и хардуерните сътрудници да стартират да опитват с нови интеграции за RGB-аксесоарите и съставените елементи “.

Панай не прецизира на кой канал ще се появи обновлението – Windows Insider Release Preview и Beta са предопределени за нововъведенията, които несъмнено ще се появят в Оценка за съвместимост, до момента в който Dev и Canary не дават никакви гаранции. Също по този начин, не излиза наяве дали Windows ще предложи нещо по-добро от RGB-помощните стратегии, които към този момент са на пазара: SignalRGB, OpenRGB, RGB Fusion и други.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР