На колкото и години да стане Майк Тайсън ще бъде

...
На колкото и години да стане Майк Тайсън ще бъде
Коментари Харесай

Изненадващото партньорство между Майк Тайсън и Евандър Холифийлд

На колкото и години да стане Майк Тайсън ще бъде все по този начин непредвидим. Съвсем умерено може да реши още веднъж да излезе на кръга и към този момент даже няма да се изненадаме.
 Mike, Майк Тайсън и следващото неодобрение на боксьора от биографичния филм на Hulu
Майк Тайсън против Hulu - рунд 2

Боксьорът още веднъж изрази недоволството си против Mike и стрийминг платформата

Но тъкмо когато си мислим, че един от най-хубавите боксьори в историята няма с какво толкоз да ни изненада, той съумява да го направи. И то по метод, който изобщо и не сме очаквали.

От CNBC разбираме, че Тайсън е обединил старания с  Евандър Холифийлд , с цел да пуснат на пазара ядлив артикул от канабис, който е във формата на ухо със следи от отхапано - Holy Ears .

И нищо тук не е инцидентно, тъй като тъкмо преди 25 години се случи прословутото отхапване на ухото на Холифийлд от Тайсън на кръга. Holy Ears е артикул на новосформираната компания Carma Holdings, която ще се занимава с производството на артикули с канабис.

През 2023 година компанията възнамерява да пусне линия артикули от канабис, които да бъдат обвързани персонално с Евандър Холифийлд. А още от този месец Holy Ears ще бъдат пуснати в продажба онлайн и в някои щати в Америка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР