На колко години научаваш лошите думи и успяваш да се

...
На колко години научаваш лошите думи и успяваш да се
Коментари Харесай

Първият ергенски запой

На какъв брой години научаваш неприятните думи и успяваш да се забъркаш в същински неприятности? Сет Роугън и Ивън Голдбърг, тандемът зад " Суперяки " и още дузина неприлични комедии (тук са продуценти), заковава възрастта от 12 година. Филмът " Момчета за образец " несъмнено има на какво да научи феновете набори на героите! И то надали ще зарадва родителите им.

Отбора подрастващи предвожда Джейкъб Трембли, към този момент надиплил под мишница съществени функции и редица номинации за " Стая " и " Чудо ". Тук героят му Макс е шестокласник, който го е блъснал хормонът. Той е поканен от известните момчета в класа на първото си празненство с целуване, а няма никакви теоретични и на практика знания. Към него се причисляват най-хубавите му другари Лукас и Тор, в друга степен новобранци. Тримата дружно крадат дрон от бащата на Макс, с цел да шпионират по-голямата си съседка, опитна в интимностите. И изпадат в комедия от неточности, включваща откраднати опиати, пейнтбол в бърлогата на наркодилъри и бягство от полицията. 

В процеса те за пръв път ще пият бира, ще гледат порно в интернет и ще научат нови неща за връзките сред хората. Филмът е комичен и деятелен, само че е мъчно да се назова " добър ". Повечето смешки са прекомерно безвкусни, а общото чувство е като за филм, написан и режисиран от 12-годишни. Но в последна сметка не всеки подрастващ е супергерой. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР