На кого ли не му се е налагало да мести

...
На кого ли не му се е налагало да мести
Коментари Харесай

Малка кола изненада с ефективността си СНИМКА

На кого ли не му се е налагало да мести движимости? Процес, сложен и времеемък, който е обвързван с мъкнене на багажи, търсене на превоз, а и хора, които да ударят по " едно рамо " в битката с хладилници, перални, дивани и прочие.

Незаменим асистент в делото се оказват и персоналните коли, чиито притежателите са подготвени да трансфорат и в " товарни ", с цел да изпълнят нужните задания.

Подобна е и идната преживелица, която шашна родния Фейсбук.

Водач с дребен хеджбек, съумя да изненада с товара, който е съумял да качи на машината.  Багажникът на автомобила е отворен, а на тавана са прикрепени разнообразни обемни предмети, които почтително са завързани с разнообразни крепежи. До тях не липсва и гигантска стомна - защо е предопределена, може единствено да гадаем. Не липсват и жители, скептични към успеваемостта на сходен метод. Те са на мнение, че водачът може и да не стигне крайната си цел - най-малко не и с целия багаж.

Композицията от кола и товари е снимана по улиците на Велико Търново, а фрагменти от придвижването на лидера са публикувани в локалните групи. А там реакциите не закъсняват. Вижте някои от мненията на търновци:

" Много товароносимост имало това Пежаче ", чуди се Мартин А.
" Дано стигне с целия багаж! ", надява се Минчо Ж.  " Втори курс с диван! #когатонетиседаватпаризахамали ", написа Таня Б.  " Най-ценното - дамаджаната с ракията. Дано стигне! ", разяснява Павлин Т.

  
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР