На кметските избори в София премиерът Бойко Борисов повтаря грешките

...
На кметските избори в София премиерът Бойко Борисов повтаря грешките
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Борисов допуска грешките от президентските избори

На кметските избори в София министър председателят Бойко Борисов повтаря грешките си от президентския избор, когато претендентът на ГЕРБ Цецка Цачева загуби от подкрепяния от Българска социалистическа партия Румен Радев. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в сряда пред бТВ. Тя се надява и се в този момент резултатът да е същият, в случай че Йорданка Фандъкова загуби кметската позицияслед балотаж.

Очаква се на 11 септември Българска социалистическа партия публично да поддържа кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.

Настоящият омбудсман и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия взе участие на изборите в столицата като самостоятелен претендент, повдигнат от предприемчив комитет. Преди ден Борисов изясни, че е помагал на Манолова повече, в сравнение с Йорданка Фандъкова. Той подсети, че ГЕРБ са направи Манолова народен омбудсман и сподели, че Българска социалистическа партия нямат претендент за кмет на София, тъй като тя се кандидатира като самостоятелна.

" Борисов стартира (кампанията за президентските избори-б.р.) с укор, че Българска социалистическа партия няма претендент: " Крият се зад дру " “ (е сподели той тогава). И тогава, и в този момент видя, че това не хваща. Вчера направи втора стъпка: " Той е идвал при мен като главнокомандващ на Военновъздушни сили, аз съм му помагал... " Сега - едно към едно (каза, че е оказва помощ на Манолова). Стар метод, уповавам се и резултатът да е същият ", сподели Корнелия Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия изясни, че се вижда паника у водача на ГЕРБ, който е доста добре осведомен какво става в лагерите и на Българска социалистическа партия, и на ГЕРБ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР