На кметицата на район Младост Десислава Иванчева е повдигнато трето

...
На кметицата на район Младост Десислава Иванчева е повдигнато трето
Коментари Харесай

Адв. Марковски за Фрог: Повдигнаха 3-то обвинение на Иванчева - евтин и безсмислен театър

На кметицата на регион „ Младост ” Десислава Иванчева е повдигнато трето обвиняване, това съобщи пред Фрогнюз юрист Марин Марковски.
Прокуратурата прави на ниска цена и неправилен спектакъл, който ще катастрофира по доста трагичен метод. Няма нито едно доказателство, че Иванчева е желала 500 000 евро на 13 април. Имаме искане да се приложат записите на камерите в кметството, защото е била на работа във времето, когато се твърди, че е вземала рушвет.

„ Според обвиняването през март Иванчева била поискала 250 000, при започване на април 500 000 и на 17 април 70 000 евро. Има несъгласия сред предприемача Александър Ваклин и Петър Дюлгеров. Именно по тази причина разделят обвиняванията на три, разяснява Димитър Марковски, който е бил през днешния ден в Следствието поради третото обвиняване на кметицата.

„ Прокуратурата слага съда в доста затруднено състояние, защото Иванчева е арестувана от първия съд по едно обвиняване, в този момент сред двете правосъдни инстанции се прави ново. Съдът е в шахово състояние за новото обвинение”, изяснява адв. Д. Марковски.

Иванчева отхвърли за подпише през днешния ден документите, защото те за нея са клюка. Иванчева се е виждала с Ваклин в кабинета й и тя го е изгонила най-позорно, тъй като се е държал невъзпитано, сподели още адв. Димитър Марковски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР