На каса Часовника“ в Бургас вече се продават билети за

...
На каса Часовника“ в Бургас вече се продават билети за
Коментари Харесай

Билетите за двете вечери на Бургас и морето вече са в продажба

На каса „ Часовника “ в Бургас към този момент се продават билети за дълго чаканите две вечери на „ Бургас и морето “. За феновете на музикалното събитие, живеещи отвън града, ще бъдат пуснати билети и в Eventim. 

Цени: 

31 юли – 20:30 ч. - Национален конкурс за ария „ Бургас и морето “ – 20.00 лева. 
 Продължава приемът на документи за безвъзмездна замяна на старите печки по стратегия LIFE в Бургас Продължава приемът на документи за безвъзмездна замяна на старите печки по стратегия LIFE в Бургас
Продължава приемът на документи по плана, в който взе участие Община Бургас, за прекосяване към екологичен метод на отопление в домакинст...

1 август – 20:30 ч. - Концерт-спектакъл на Стефан Диомов в памет на Ваня Костова – 20.00 лева

31 юли и 1 август - двоен билет – 35.00 лева. 

Гласуване за песните: 

С всеки закупен билет получавате карта за гласоподаване. Пазете я! С неповторимия код, изписан върху нея, ще имате опцията да гласувате за песента, която харесате най-вече, и дружно с останалите присъстващи в залата меломани да изберете Награда на публиката. Кодът на картата ще бъде годен само на 31 юли! 

Тази година феновете на състезанието се трансформират във все по-активна част от събитието. Очаквайте актуализирания уебсайт burgasimoreto.org, където още в първите дни на юли ще можете да слушате 15-те песни финалисти и да гласувате за тях. С гласовете на всички меломани, събрани до 28 юли, и оценките на журито в залата, ще бъдат избрани носителите на първа, втора и трета премия за ария в състезанието.  
 11 песни ще се състезават за първа премия в състезанието Бургас и морето 11 песни ще се състезават за първа премия в състезанието " Бургас и морето "
Тази вечер на сцената на Летния спектакъл в Бургас от 21.00 часа ще се състои 32-рото издание на националния конкурс за ария „ Бурга...

Кои са финалистите тази година прочетете тук: 

https://www.burgas.bg/bg/novini/tazi-godina-burgas-i-moreto-shte-predstavi-na-publikata-15-pesni-finalisti  

Напомняме ви, че в първата вечер на фестивала със собствен рецитал ще вземат участие и братя Аргирови. 

* Както съобщихме по-рано, тази година програмата се разпростира в две вечери. На 31 юли, от 20:30 ч., на сцената на Летен спектакъл - Бургас ще се качат изпълнителите на 15-те песни финалисти в състезанието. На живо те ще се съревновават за любовта на публиката в залата и оценките на професионалното жури. 

А на 1 август ще се организира специфичната втора вечер на фестивала „ Бургас и морето “, отдадена на Ваня Костова. В спектакъла по книгата на Стефан Диомов – „ Белите и черни клавиши на моя живот “ – ще вземат присъединяване група „ Тоника “, Тони Димитрова, „ Тоника Сухопътни войски “, Боян Михайлов, „ Фамилия Тоника “, Георги Милтиядов, „ 5-те сезона “, Дани Огнянов, „ Фортисимо “, ВГ „ Изгревче “, Стефка Емилова, Ванеса и Божидар. Точно в 20.30 ч., под съпровода на Разградска филхармония с диригент Левон Манукян, ще стартира програмата, в която ще прозвучат едни от най-хубавите песни на обичания бургаски композитор Стефан Диомов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР