На картината е изобразена жена, която гледа към зрителя със

...
На картината е изобразена жена, която гледа към зрителя със
Коментари Харесай

Разбиха Истинския Код На Мона Лиза, Няма Да Повярвате, Ето Тайната! Вижте Снимки! Не Гледайте Жената, Важното Е



На картината е изобразена жена, която гледа към фена със " загадъчна усмивка ".

Но централната фигура в картината не е дамата ! А е високопоставено извънземно от расата на Сивите, което Леонардо е изобразил, само че скрил от нас, както доста постоянно подхожда в изкуството си !

WTFV показва изумителна доктрина, която накара доста водещи специалисти да се замислят върху същинското обръщение, което се е опитал да ни остави Леонардо!

Когато обликът на Джокондата е извърнат огледално и долепен към естествения, в дистанцията сред истинския и огледалния облик на главата на дамата се образува мъгляв контур:



Когато и най дребните нюанси на облик на Джокондата с висока резолюция се подсилят с гама корекции, ние виждаме нещо изумително .

Образът е толкоз съвършен, все едно Леонардо преднамерено го е " кодирал ", с цел да бъде забелязан чрез компютърни настройки! Това в действителност ни оставя без думи:



Това е извънземно създание!

По ясно изразеното му лице виждаме огромни очи, издължена глава, ясно изразени уста и нос! Върху главата си съществото има нещо като шлем  или ритуална шапка, на плещите си – покривало !

В центъра на челото си има това, което доста ясно прилича трето око ! Според водещи уфолози, расата на Сивите имат високо развити качества с помощта на жлеза, сходна на човешката Епифиза. Този орган им давал качества като способността да четат мисли и да споделят по отношение на телепатия!

Ясно се виждат и ръцете на съществото! На края на пръстите му са изобразени пръстени... или оръжия?!

Изглежда като истински извънземен сановник! Виждаме повече с ясните характерности на расата на Сивите – извънземни, за които се счита, че имат сериозна роля в световните процеси от хилядолетия!

Но за какво е нарисувал Леонардо извънземно в своя шедьовър!?

Както в съвсем всички свои произведения, да Винчи закодира същинското значение и обръщение в явен от една страна, само че неразбиваем код! Критиката против църквата се е считала за съществено закононарушение, а постоянно провиняващия се бунтовник Леонардо е имал много прогресивни теории, които са го вкарвали в директен спор с всемогъщата институция.

Чрез Мона Лиза, Леонардо разкрива истината на съдействието на Ватикана с извънземни същества. Напредналата раса на Сивите цели надзор върху най-важните институции на планетата, тъкмо каквато е Ватикана. Извънземното е обречено като сановник – духовник! Алегорията е повече от ясна – тъкмо извънземните управляват Ватикана!



Въобще не е инцидентно, че през днешния ден тъкмо Ватикана разполага с най-модерната обсерватория в света и работи с каймака на астрономията по много секретни планове. Даже и през последните години самият Папа не един път е намеквал за скорошна среща с извънземни! /BRADVA.BG
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР