На какви цени се продават в Русия най-скъпите луксозни имоти

...
На какви цени се продават в Русия най-скъпите луксозни имоти
Коментари Харесай

Най-скъпите жилищни имоти в Русия, които се продават

На какви цени се продават в Русия най-скъпите първокласни парцели за живеене? На този въпрос дават отговор анализатори от " Авито Недвижимости ", които са дали на " Известия " главната информация за най-скъпите жилищни парцели в Русия, които могат да се намерят на пазара понастоящем. Логично е да се допусна, че най-скъпите жилищни парцели в страната се намират към и в столицата Москва.

Анализаторите означават, че най-скъпата все още резиденция в Русия се намира в Московска област в село Болшое Сареево на Рублево-Успенско шосе, и ще коства на купувачите близо 2,62 милиарда рубли (около 37 милиона $ по настоящия курс).

За тези пари се предлага голям дом с пет спални със независими бани и гардеробни пространства. Освен това, в къщата има всекидневна с панорамни прозорци и камина, има хамам и басейн с джакузи. Имението е заобиколено от гора и в прилежащия имот има и река.
 Кои в този момент са желаните от руснаците страни за покупка на парцели и за какво
Кои в този момент са желаните от руснаците страни за покупка на парцели и за какво

Турция е топ дестинация, само че не като ваканционен парцел

Друга резиденция се намира във вилното населено място Довил, в Подмосковието. Имението се продава за малко над 2,24 милиарда рубли (около 32 милиона $ по настоящия курс). Луксозната къща е с повърхност от 2164 кв. метра. Вътре има шест спални, офис, библиотека и СПА зона. Има гараж за четири автомобила.

За същата сума от малко над 2,24 милиарда рубли се предлага голяма къща с повърхност от 2500 квадратни метра , намираща се във вилното населено място Бородки, също в Подмосковието. Луксозната къща е оборудвана с домашна кинозала, винарска маза и стая за персонален водач. За удобството на бъдещите притежатели имението има басейн, хамам и фитнес зала. На втория етаж пък има ъгъл за отдих с камина и офис, откъдето има достъп и до покрива. Към имението спада и аграрен имот от 105 дка, който е завършен като парк.
 Край кои съветски мегаполиси има най-голямо търсене на парцели -
Край кои съветски мегаполиси има най-голямо търсене на парцели - " лидерът " е неочакван

Интересът към вили край Москва и Санкт Петербург все още не е огромен

В самата Москва се продава пентхаус за близо 1,17 милиарда рубли (около 16,5 милиона $ по настоящия курс). Супер първокласният дом заема целия пети етаж на постройката и така наречен механически етаж. Вътре има пет спални със лични бани, които са разпределени на двата етажа. На първия етаж има три спални, а на втория етаж от пентхауса - две спални.

Анализаторите от " Авито Недвижимости " показват и различен вид на супер първокласно жилище в съветската столица - петстаен апартамент с обща повърхност от 650 кв. метра. Жилището е изпълнено в типичен жанр и е с панорамна панорама към катедралата " Христос Спасител ", като ще коства на бъдещите притежатели 950 милиона рубли (около 13 милиона $ по настоящия курс). При облицовката на стените на жилището са употребявани италиански мрамор, полускъпоценни камъни, естествена кожа. Апартаментът се продава и с денонощна защита.
 Най-добрата офис постройка в света за 2022 година се намира в... Москва
Най-добрата офис постройка в света за 2022 година се намира в... Москва

Защо интернационалните специалисти от IPA в Лондон дадоха наградата на офис комплекса Comcity
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР