На какви ли не неща сме се нагледали по българското

...
На какви ли не неща сме се нагледали по българското
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Голяма шашма по морето прецаква туристите с тлъсти пачки

На какви ли не неща сме се нагледали по българското Черноморие. Някои хубави, други не напълно. Само преди няколко часа БЛИЦ разкри каква сериозна опасност дебне всички туристи в курортите.

Сега Цветан Маринов - четец на БЛИЦ, реши да показа с медията ни усещанията си от почивката му на родното Черноморие.

" За първи път след 14 години взех решение да отида със фамилията си на българското Черноморие още веднъж ", с тези думи той стартира писмото си, което изпрати до публицистичната поща на медията ни.

" Искам да споделя усещанията си, някои положителни, други за жалост отрицателни.

Разделихме почивката си на две елементи – седмица на хотел в Поморие и седмица в апартамент в Свети Влас ", споделя Цветан.

" Разбира се за четиринадесет години доста неща са се трансформирали като инфраструктура, урбанизиране (асфалт, бетон и камък), въпреки всичко всичко наподобява подредено. До като не стигнем до плажа! ", написа още читателят ни, който изпрати и фотоси, с цел да онагледи думите си.






" В Поморие ползвахме плажа против огромен хотел. Чадър плюс два шезлонга костват 15 лв.. Издават ти касова записка против която можеш да ползваш услугата през целия ден, без значение дали си тръгваш и се връщаш след 3-4 часа да вземем за пример.

В Свети Влас първият ден, в който посетих централният плаж, беше след обяд към 16 часа. Цената на чадър и два шезлонга беше 26 лева Помолих за касова записка само че ми бе отказана. Попитах откакто пристигам в 16 часа и се постанова да платя 26 лв. мога ли да употребявам услугата и на другият ден или няма ли такса за половин ден, само че се оказа че нямам никакъв избор ", споделя още той.






На [email protected] БЛИЦ чака вести, фотоси и видео от своите читатели в цяла България и по света
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР