На кадри, излъчвани на живо в страницата във Фейсбук на

...
На кадри, излъчвани на живо в страницата във Фейсбук на
Коментари Харесай

„Пия бира, защо ме удряш“: Полицаи нахлуха в столично заведение и пребиха клиентите с палки

На фрагменти, предавани онлайн в страницата във " Facebook " на самодейността " Правосъдие за всеки ", се вижда ясно по какъв начин служители на реда удрят с палки хора в заведение в центъра на София.

Заведението се намира в Спортната палата, тъкмо до мястото, където довечера станаха поредност от конфликти сред полицията и протестиращите против управлението на Българския футболен съюз почитатели

На фрагментите се вижда по какъв начин униформените влизат в заведение и стартират да удрят с палки, даже и един човек, който очевидно не е показал експанзия и стои с вдигнати във въздуха ръце. Посетители на заведението описват по-късно пред " Правосъдие за всеки ", че там не е имало провокатори, а единствено футболни почитатели, които са гледали мача сред България и Унгария по малкия екран. Твърдят, че на място е имало и маджарски футболни почитатели, които са си тръгнали незабавно щом са влезнали униформените. В началото на видеото се чува и мъжки глас, който споделя " Пия бира. Защо ме удряш ".

Вижда се и ясно по какъв начин част от униформените чиновници на реда удрят с палка човек, паднал или повален на земята неколкократно. Някои от служителите на реда са с маски под каските си. Не оказва се каква е повода за акцията на полицията. Неколкократно във видеото се чува по какъв начин част от хората желаят от служителите на реда да спрат. Снимащият споделя, че заведението е " опустошено от полицията " и че там би трябвало да дойдат коли за спешна помощ.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР