На журналистически въпрос дали Възраждане“ ще отидат на разговори с

...
На журналистически въпрос дали Възраждане“ ще отидат на разговори с
Коментари Харесай

Костадинов: Възможно е да отидем на експертна среща с ГЕРБ

На журналистически въпрос дали „ Възраждане “ ще отидат на диалози с ГЕРБ-СДС на равнище експертни групи на тематика бюджет и други основни, в случай че бъдат поканени, както и какво им е мнението му за подобен разговор на този стадий, водачът на групировката Костадин Костадинов отговори в коридорите на Народното събрание, че това е естествен разговор. 

" Не сме получили покана обаче към този момент. Ако получим такава покана, е допустимо да отидем , тъй като ние на собствен ред, откакто ги поканихме да дойдат на диалозите във връзка с влизане на България в Еврозоната, успяхме да беседваме с ГЕРБ ", разяснява Костадинов. " Те не ни поддържаха, само че демонстрираха почитание към нашата позиция ", сподели още той.

" От тази позиция, допустимо е и ние да отидем на тяхната среща, единствено че не виждам в какво отношение и къде бихме могли да намерим пресечни точки ", добави Костадинов.

По думите му те са на диаметрално разнообразни отзиви по всички значими въпроси, които сега вълнуват българското общество.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР