На изявленията в президентската институция медиите бяха поканени, докато при

...
На изявленията в президентската институция медиите бяха поканени, докато при
Коментари Харесай

Йотова след посещението на Зеленски: Правителството се опитва да скрие нещо

На изказванията в президентската институция медиите бяха поканени, до момента в който при закрити порти се организираха срещите с изпълнителната власт, посочи тя. По думите й другите отзиви и позиции на министър ръководителя и министъра на защитата от през вчерашния ден демонстрират, че несъмнено има предпочитание да се скрие нещо от българската общност.

" Единият приказва за това, че ще дадем всичко на Украйна, като се изключи самолетите, а другият споделя, че ние ще дадем това, което можем ", добави вицепрезидентът. Според нея през вчерашния ден министър ръководителят е бил в обстановка да пояснява думите на личния си министър, което оставя чувството, че има нещо прикрито.

Илияна Йотова даде образец, че през месец май президентът Зеленски е бил на сходна обиколка в Западна Европа - Италия, Германия и Франция. 

" Има нешо, което ме тормози доста. Защото в средата на май президентът Зеленски бе на сходна обиколка в страните от Западна Европа. Там доста съответно бяха сложени неговите претенции и доста съответно господин Зеленски получи отговор от президента Макрон, от господин Шолц. Той изиска да му се помогне с въоръжаване, и получи съответни отговори от тези страни какво тъкмо ще получи. От България той не получи съответен отговор, или в случай че е получил, това остана прикрито за българската общност ", акцентира Йотова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР