На извънредна пресконференция в Бургас представители на Апелативна прокуратура, регионалната

...
На извънредна пресконференция в Бургас представители на Апелативна прокуратура, регионалната
Коментари Харесай

На границата на нечовешкото: Бивш затворник се гаврил брутално с млади жени

На изключителна конференция в Бургас представители на Апелативна прокуратура, районната дирекция на Министерство на вътрешните работи и Окръжна прокуратура-Бургас изнесоха потресаващи обстоятелства за закононарушения против личността, осъществени от някогашния пандизчия Николай Паскалев против 3 проституиращи дами в региона на Слънчев бряг.

" Престъпленията са осъществени с извънреден цинизъм, граничещ с нечовешкото. След действията са снимани персоналните карти на жертвите. Те са били заплашвани, че в случай че проговорят, ще претърпят, меко казано, неприятни последствия върху себе си ", сподели прокурор Чинев.

Разплитането на закононарушенията на някогашния пандизчия е почнало след третия случай на обезчестяване, потвърдиха от районната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Посочено бе, че една от жертвите даже е била накарана да почисти къщата, в която е била изнасилена.

Жертвите на 43-годишния Паскалев са 3 проститутки на 22, 24 и 25 години. Те са съдействали на полицията за откриване на нарушителя. Две от тях са отведени в гориста околност, където били изнасилени. Третата пък е връзвана със свински опашки и изнасилена в гората край село Приселци. Тя е държана в плен от сутринта до обяд на другия ден.

От прокуратурата прецизираха, че макар занятието на дамите, те имат всички права и не може да бъдат подлагани на сходни гаври.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР