На изпускане на нерви станаха свидетели зрителите на „Панорама“ по

...
На изпускане на нерви станаха свидетели зрителите на „Панорама“ по
Коментари Харесай

Василев към Делян Добрев: Глупости на търкалета! Не трябваше да ме ядосвате толкова

На изпускане на нерви станаха очевидци феновете на „ Панорама “ по Българска национална телевизия. Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев с въпроси извади от релси вицепремиера Асен Василев.

„ Защо се скапе ПАВЕЦ „ Чаира “, попита Добрев. „ Той беше негоден от вас “, отвърна Василев. „ Защо ще харчим 2 милиарда лв. за акумулатори? “, настоя да знае Добрев.

„ Глупости на търкалета! Глупости на търкалета! Не трябваше да ме ядосвате толкоз “, сподели Василев и упрекна ГЕРБ, че „ Чаира “ се ремонтира по контракт, подписан по тяхно време.

„ Ремонтът е по процедура на Европейската банка за възобновяване и развиване “, съобщи Добрев.

Иначе Василев се закани, че всички, които залагат, че държавното управление ще падне, ще „ не престават да залагат и да губят “.

По думите му „ Газпром “ се пробва да откри вид за заплащане, по-различен от това, което са предложили, само че от Европейска комисия към момента се чува, че всички схеми са в нарушаване на глобите.

Той сподели още, че Европейска комисия ще даде изключение за санкционния пакет за импорт на съветски нефт за България, в противоположен случай се закани страната ни да наложи несъгласие.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР