На изненадваща находка се е натъкнал служител на паркинг на

...
На изненадваща находка се е натъкнал служител на паркинг на
Коментари Харесай

Изненадваща находка! Хванаха афганистанци в хладилен камион край Видин

На изненадваща находка се е натъкнал чиновник на паркинг на крайпътен комплекс наоколо до Видин, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Вчера, към 23.45 часа, на телефон 112 е постъпил сигнал от охранител на паркинга, който съобщил, че полски водач е чул тракане в хладилното ремарке на управлявания от него товарен автомобил „ Волво “.
За инспекция на сигнала и изясняване на случая към мястото неотложно се насочили чиновници на районното ръководство във Видин и бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ в регионалната дирекция. Униформените установили, че пломбата на транспортното средство е с нарушена целокупност. В хладилното ремарке са открити сандъци с дини, а сред тях деветима чужденци – седем мъже, жена и момче, по техни данни от Афганистан.
Няколко души споделили, че не се усещат добре от престоя в хладилното ремарке и на трима от тях ебила оказана здравна помощ в МБАЛ „ Св.Петка “. Няма заплаха за живота и на тримата.
Групата е съпроводена до районното ръководство. Мъжете и дамата са арестувани за период до 24 часа за определяне на самоличността им, а на 16-годишното момче е предоставена полицейска протекция за период до 48 часа. Оперативна група е направила оглед на товарната комбинация. Случаят е докладван в прокуратурата.
Работата на проверяващите продължава, формирано е досъдебно произвеждане.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР