На изключително емоционални сцени във Фермата станаха свидетели зрителите снощи.

...
На изключително емоционални сцени във Фермата станаха свидетели зрителите снощи.
Коментари Харесай

Данчо се срина във Фермата, разциври се като госпожица, Даяна вече си има друг!

 На извънредно прочувствени подиуми във " Фермата " станаха очевидци феновете нощес. Даяна реши да рискува другарството си с Йордан, с цел да му помогне да излезе от дупката, в която попадна след сантименталната латино вечер на въпросната млада дама с Петър. Преди да вземе това мъчно решение, актрисата беше подкрепена от Мария.

“Не желая най-хубавият ми другар да наподобява кофти. Не се държиш обикновено за другар ", сподели Дая.

“Да, може би последните дни съм си изгубил достолепието. Щом в нейните очи наподобява, че аз се държа неприлично, това за мен е задоволителна алена лампа ", показа след това Йордан, който не скри сълзите си и още веднъж се обърна към годеницата си с думите " Подхлъзнах се неприятно ".

Борислав, Петър, Калоян, Йордан и Митко се състезаваха в борба за имунитет, а един от тях трябваше да се изправи на двубой против Стоян. Играта се споделяше “Мултифункционалният фермер ". В нея мъжете трябваше да сковат стълба, която да употребяват, с цел да смъкват 2 триона.

С тях трябваше да разрежат три греди и да освободят 2 брадви. После трябваше да разцепят огромна греда и да освободят ключ. Този ключ отваря сандък, в който има торби с пясък. Накрая трябваше да хвърлят торбите в панер, тъй че да се вдигне надпис “Имунитет ". Играта бе извоювана от Боби.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР