На изборите за Европейки парламент у нас нямаше изненади, коментира

...
На изборите за Европейки парламент у нас нямаше изненади, коментира
Коментари Харесай

Даниел Вълчев: ГЕРБ губи тяга, но няма друг политик с мащаба на Борисов

На изборите за Европейки парламент у нас нямаше изненади, разяснява деканът на Юридическия факултет на СУ и някогашен министър на образованието проф. Даниел Вълчев в утринния блок на bTV.

„ ГЕРБ губи двигателна сила, само че се вижда също по този начин, че в партийното пространство няма политик с мащаба на Борисов. Може да го харесваме, може да не го харесваме, само че той има качествата да побеждава на изборите, тъй като се видя, че той издърпа цялата акция на партията си ", сподели Вълчев.

Той разяснява и резултата на Българска социалистическа партия, който съгласно него се дължи на вътрешните проблеми в партията.

„ При състояние, Сергей Станишев е началник на европейските социалисти, а ти изобщо да не искаш да го допуснеш в листата за евроизборите, по какъв начин ви се вижда? Това не са положителни неща и разумно те доведоха до тези резултати на Българска социалистическа партия. "

Според Вълчев планът Демократична България е сполучлив опит за сливане на дясно мислещите хора.

„ Този опит към този момент е по-скоро е сполучлив, само че не би трябвало да се надценява, тъй като те имат към 110 хиляди гласа. Но на фона на гласовете за други сходни опити като Реформаторския блок има какво да се желае ”, каза той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР