На изборите тази година БСП губи гласове в момент, в

...
На изборите тази година БСП губи гласове в момент, в
Коментари Харесай

Румен Овчаров: БСП стана жертва на политическо рейдърство

На изборите тази година Българска социалистическа партия губи гласове в миг, в който би трябвало да ги печели. Това разгласи в изявление за предаването Румен Овчаров от Националния съвет на партията. Днес Националния съвет ще заседава по отношение на договарянията с Има Такъв Народ и резултатите от изборите.

По думите му основанието социалистите да натрупат актив е фактът, че те са единствените, които през последните пет години са се борили с ГЕРБ, с Бойко Борисов, с модела " Борисов ", с паралелната страна и със задкулисието. А повода да губят гласове е " политическото рейдърство ".

Овчаров подсети, че терминът " рейдърство " идва от годините на пиратските нападения по моретата и значи принудително лишаване на имущество, а в днешно време се употребява за принудително завладяване на компания или активите й.

Като постоянно това не се случва без присъединяване на вътрешни хора - инсайдъри, които са простичко казано предатели, посочи социалистът. Той отхвърли да назове съответни имена на предатели, само че стана ясно, че вини евродепутата от Българска социалистическа партия Елена Йончева и някогашните членове на партията Мая Манолова и Татяна Дончева.

Според Румен Овчаров социалистите не би трябвало да поддържат кабинет на Има Такъв Народ, без да има ясни задължения, с цел да не се окаже след това, че поддържат мажоритарна изборна система и понижаване на дотацията на партиите.

Той счита също, че в този момент не е моментът да се сменя водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР