На изборите на 9-ти юни, суверенът се изказа много ясно.

...
На изборите на 9-ти юни, суверенът се изказа много ясно.
Коментари Харесай

Слави Трифонов обяви: ИТН няма да подкрепи правителство с първия или с втория мандат

На изборите на 9-ти юни, суверенът се изрече доста ясно. Партиите бяха подредени, а голямата част от хората не излязоха да гласоподават. Има Такъв Народ е шеста партия в 50-тия парламент и за това, напълно разумно, аз изчаках задоволително дълго време, с цел да може първата, втората и третата партия да създадат нужното, с цел да има постоянно държавно управление. Това обаче не се случва. 

Това написа на персоналната си страница във Facebook водачът на " " Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в. Ето какво още показа той:

" Аз слушам някакви нелепи изявления от страна на някои партии, които споделят: “…на всяка цена би трябвало да има държавно управление, само че ние няма да го подкрепим, а тези които го поддържат са смокиново листо и са купени… ”. Тези и други сходни парадокси заливат медиите и интернет. Всякакви социолози, политолози, публицисти и даже едни шарлатани уверено изясняват, по какъв начин аз съм сключил договорка с и, това се схваща от самосебе си, и те са безусловно сигурни, че бъдещото държавно управление ще е нещо такова. Съжалявам за клишето, само че в действителност щеше да ми е смешно, в случай че не беше толкоз тъжно. 

И по този начин, откакто се посъветвах с моите сътрудници от Има Такъв Народ, вземам решение следното - Има Такъв Народ няма да поддържа държавно управление с първия или с втория мандат. Има задоволително доста партии и свободно мислещи депутати, които да подхващат подобен ход. Аз се надявам и чакам третият мандат да пристигна в Има Такъв Народ и тогава ние ще предложим експертно държавно управление, което да свърши избрани и значими за страната неща за несъмнено време. И в случай че мандатът пристигна при нас, предлагам всички политически сили да поддържат такова държавно управление, в случай че не желаят на есен да вървим на избори. Мисля, че съм категорично явен ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР