На изборите хората казали кой не искат да ги управлява.

...
На изборите хората казали кой не искат да ги управлява.
Коментари Харесай

Нанков към ДБ: Явно искате избори, докато не спечелите мнозинство

На изборите хората споделили кой не желаят да ги ръководи. На възможни предварителни трябвало да кажат кой да ги ръководи. Интересен метод в анализите на вота. " Ако желаят, очевидно по този начин и по този начин ще променяме Изборния кодекс - в него да запишем: избори се организират до момента в който “Демократична България” реализира болшинство! "

Така разяснява във своя фейсбук профил зам.-министърът на Министерство на регионалното развитие в оставка Николай Нанков утринното присъединяване на съпредседателя на " Демократична България " Христо Иванов в предаването " Неделя 150 ", в което той съобщи, че като като политическа групировка " Демократична България " желае да взе участие в излъчено ръководство, годно да осъществя смяна, само че в случай че това Народно заседание не може да излъчи такова годно ръководство, ще пристигна време за последващи избори ", написа Епицентър.бг.

Ето какво гласи и целият коментар на Николай Нанков по тематиката: " Слушах през днешния ден по БНР словоизлиянията на Христо Иванов - държавно управление с мандата на Има Такъв Народ, само че не непременно. На изборите хората споделили кой не желаят да ги ръководи. На възможни предварителни трябвало да кажат кой да ги ръководи. Интересен метод в анализите на вота. Ако желаят, очевидно по този начин и по този начин ще променяме Изборния кодекс - в него да запишем: избори се организират до момента в който “Демократична България” реализира болшинство! "

Припомняме, че резултатите от изборите отредиха ГЕРБ да има 75 депутати, " ИТН " - 51, Българска социалистическа партия са с 43 депутати, следват Движение за права и свободи с 30, " Демократична България " с 27 и " Изправи се! Мутри вън! " с 14.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР